Informatie in verband met coronavirus

Alleen samen krijgen we het coronavirus onder controle! Daarom houden we ons in Zuid-Limburg aan het stappenplan van de Rijksoverheid. Check de websites van de aanbieders voor actuele maatregelen voor horeca, culturele instellingen, bioscopen, musea, voorzieningen van accommodaties, sauna’s, casino’s en bibliotheken.

Aladdin

Landgraaf Bezoek website

Aladdin

Aladdin Theater Landgraaf, Kerkberg 4Landgraaf 045-5310929 Naar de website
Aladdin en de wonderlamp is één van de bekendste sprookjes uit Duizend-en-een-nacht. Het verhaal gaat over een straatjongen genaamd Aladdin, die een lamp vindt waar een geest in huist. De eigenaar van de lamp mag drie wensen doen. Is het slechts een sprookje? En waar gaat het verhaal Aladdin en de wonderlamp eigenlijk over? Aladdin en de wonderlamp gaat over vrij zijn in het leven. Zowel Aladdin, als prinses Jasmine, als de geest hunkeren naar vrijheid, je eigen keuzes kunnen maken in het leven. 

De musical A-groep van de Jeugdtheaterschool Landgraaf bestaat uit elf cursisten in de leeftijd van 12 t/m 16 jaar, onder leiding van een drama-docente, een zangdocente en een dansdocente hebben zij sinds september 2019 hard gewerkt om deze voorstelling aan een breed publiek te kunnen tonen. Raadpleeg de website voor meer informatie. Leeftijd bezoekers: vanaf 6 jaar tot 99 jaar.  

Zaterdag 14 november om 19.00 uur.
Zondag 15 november om 14.30 uur.

Overzicht

Prijs

Entree: € 5,-.

Data 14-11-2020 t/m 15-11-2020
Contact
Theater Landgraaf, Kerkberg 4, Landgraaf
045-5310929

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website