Informatie in verband met coronavirus

Alleen samen krijgen we het coronavirus onder controle! Daarom houden we ons in Zuid-Limburg aan het stappenplan van de Rijksoverheid. Check de websites van de aanbieders voor actuele maatregelen voor horeca, culturele instellingen, bioscopen, musea, voorzieningen van accommodaties, sauna’s, casino’s en bibliotheken.

Breakfast Club

Landgraaf Bezoek website

Breakfast Club

Breakfast Club Theater Landgraaf, Kerkberg 4Landgraaf 045-5310929 Naar de website
In The Breakfast Club maak je kennis met een stel middelbare scholieren. Het viertal bestaat uit totaal uitlopende types. Zo is er de sportvrouw, het populaire meisje, de rebel en de nerd. De club komt met elkaar in contact als ze gedwongen zijn om een zaterdag na te blijven op school. Op het eerste gezicht hebben de jongeren niets met elkaar gemeen. Maar als ze elkaar uiteindelijk beter leren kennen zien ze de overeenkomsten: in plaats van vreemden zijn ze elkaars gelijken en ontstaat er respect voor elkaar en groeit de vriendschap. 

De musical B-groep bestaat uit Elyn, Christiaan, Noëlle en Melle (16 en 17 jaar). Zij hebben karakterstudies gedaan van de verschillende personages en scènes geschreven, die onder leiding van de docente zijn gemonteerd tot een musical. Kortom, de voorstelling is een eigen, vrije bewerking van de gelijknamige film; een musical waarin naast geacteerd ook gezongen, gedanst wordt.

Overzicht

Prijs

Entree: € 5,-.

Data
2020
oktober 31
november 1
Contact
Theater Landgraaf, Kerkberg 4, Landgraaf
045-5310929

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website