Informatie in verband met coronavirus

Alleen samen krijgen we het coronavirus onder controle! Daarom houden we ons in Zuid-Limburg aan het stappenplan van de Rijksoverheid. Check de websites van de aanbieders voor actuele maatregelen voor horeca, culturele instellingen, bioscopen, musea, voorzieningen van accommodaties, sauna’s, casino’s en bibliotheken.

De Rodaländer

Landgraaf Bezoek website

De Rodaländer

De Rodaländer Theater Landgraaf, Kerkberg 4Landgraaf 045-5310929 Naar de website
Echte eerlijke ambachtelijke volksmuziek, 100% live en vakkundig gespeeld en met hartenbloed voorgedragen, gekoppeld aan een uitstekende zang- en stage-act. 

De vonk van het enthousiasme voor de blaasmuziek springt steevast over op het publiek, want de  Rodaländer willen niet zomaar muziek maken, maar mensen meesleuren, verrassen en vooral entertainen. Dat zijn de Rodaländer. 

Een formatie, die nooit moe wordt om mooie Böhmisch/Mährische en Alpen volksmuziek op geheel eigen en charmante wijze te presenteren en samen met spectaculaire solo-acts zo uit te voeren, dat elk optreden tot een feest wordt. De Rodaländer dragen Europese vriendschap tot in de perfectie uit. 

Grenzen bestaan voor de Rodaländer al lang niet meer. Voor de Rodaländer zijn alleen muzikaal vakmanschap, langjarige vriendschap en kameraadschap belangrijk. En natuurlijk telt vooral de liefde voor de blaasmuziek, die alles en iedereen verbindt! Aanvang: 20.00 uur.

Overzicht

Prijs

€ 12,50.

Data
2020
oktober 24
Contact
Theater Landgraaf, Kerkberg 4, Landgraaf
045-5310929

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website