Dé Wijnwandeling

Landgraaf Bezoek website

Dé Wijnwandeling

Dé Wijnwandeling Winselerhof en Brasserie Nieuw EhrensteinLandgraaf 043-7630700 Naar de website
Als vervolg op de succesvolle wijnwandelingen van afgelopen maanden, hebben Brasserie Nieuw Ehrenstein en Winselerhof besloten om nieuwe Wijnwandelingen te organiseren.

Tijdens deze wijnwandeling door de Anstelvallei en het Strijthagerbeekdal ga je niet alleen op pad over kronkelende bospaadjes, langs prachtige vijvers en historische kastelen maar staat de wandeling ook in het teken van culinair genieten. 

Bij zowel de start, de tussenstop én bij terugkomst ga je genieten van lekkernijen, culinaire gerechtjes en perfect passende wijnen. De wandelingen kunnen gestart worden tussen 13.00 en 14.00 uur.

Overzicht

Prijs

€ 35,- per persoon. Bij de startlocatie, welke je zelf kiest, start je met een lekkernij met bijpassende wijn en ontvang je een wandelroute van 8 of 12 kilometer door het Strijthagerbeekdal en de Anstelvallei. 


Bij de tussenstop verrast de chef je wederom met een gerechtje samen met een heerlijke wijn, je sluit de middag af op de eindlocatie met het laatste gerecht met wederom een mooi glas wijn.

Data
2022
september 25
oktober 16
Contact
Winselerhof en Brasserie Nieuw Ehrenstein, Landgraaf
043-7630700

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Wandelen Wijn

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website