Informatie in verband met coronavirus

Alleen samen krijgen we het coronavirus onder controle! Daarom houden we ons in Zuid-Limburg aan het stappenplan van de Rijksoverheid. Check de websites van de aanbieders voor actuele maatregelen voor horeca, culturele instellingen, bioscopen, musea, voorzieningen van accommodaties, sauna’s, casino’s en bibliotheken.

Dracula

Landgraaf Bezoek website

Dracula

Dracula Theater Landgraaf, Kerkberg 4Landgraaf 045-5310929 Naar de website
Dracula, maar dan anders is losjes gebaseerd op het gelijknamige boek Dracula en speelt zich af in het jaar 1974. De drie, niet al te snuggere, gebroeders van Helsing ontvangen op een dag een brief, die schijnbaar tachtig jaar te laat bezorgd is. De afzender is Abraham van Helsing. 

Abraham van Helsing is hun grootvader, die eind 1800 tijdens een klopjacht op Dracula spoorloos verdween. De drie misprezen broers grijpen dit gegeven aan om hun naam te zuiveren. Maar wat gebeurt er wanneer ook de pers hier lucht van krijgt? Een verhaal waarin genoeg te lachen valt, maar dat zeker ook een menselijke kant heeft, in een prettige jaren 70 sfeer. 

De productiegroep Mesjogge van Jeugdtheater Landgraaf bestaat uit jong volwassenen en volwassenen in de leeftijd van 18 t/m 34 jaar. Zij maken avondvullende voorstellingen onder regie van Roger Meulenberg. Aanvang: 20.00 uur. Leeftijd: 12 jaar en ouder.

Overzicht

Prijs

Entree: € 5,-.

Data 26-11-2020 t/m 27-11-2020
Contact
Theater Landgraaf, Kerkberg 4, Landgraaf
045-5310929

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website