Informatie in verband met coronavirus

Alleen samen krijgen we het coronavirus onder controle! Daarom houden we ons in Zuid-Limburg aan het stappenplan van de Rijksoverheid. Check de websites van de aanbieders voor actuele maatregelen voor horeca, culturele instellingen, bioscopen, musea, voorzieningen van accommodaties, sauna’s, casino’s en bibliotheken.

Eric Borrias

Landgraaf Bezoek website

Eric Borrias

Eric Borrias Theater Landgraaf, Kerkberg 4Landgraaf 045-5310929 Naar de website
Het verhaal: de brief voor de koning. Naar het boek van Tonke Dragt. 'Jij moet het doen. Tiuri. Beloof het me. Breng de brief naar koning. Vertrouw niemand. Kijk uit voor spionnen en de Rode ruiters. Ga nu. Jij moet het doen'. In de nacht voor hij tot ridder wordt geslagen krijgt de schildknaap Tiuri een uiterst geheime brief in handen én de opdracht die veilig naar de koning van Unauwen te brengen. 

De brief mag onder geen beding in verkeerde handen vallen. Wat volgt is een tocht vol gevaar, Rode Ruiters en spionnen. Of Tiuri erin slaagt de brief veilig bij de koning te brengen en of hij tot ridder wordt geslagen, is te zien in deze meeslepende vertelvoorstelling door Eric Borrias. Aanvang: 14.00 uur. Leeftijd: 7 t/m 12 jaar.

Overzicht

Prijs

Entree: € 4,-/€ 2,- (voor leden Bibliotheek Landgraaf). Reserveren: reserveren@theaterlandgraaf.nl

Data
2020
oktober 4
Contact
Theater Landgraaf, Kerkberg 4, Landgraaf
045-5310929

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website