Informatie in verband met coronavirus

Alleen samen krijgen we het coronavirus onder controle! Daarom houden we ons in Zuid-Limburg aan het stappenplan van de Rijksoverheid. Check de websites van de aanbieders voor actuele maatregelen voor horeca, culturele instellingen, bioscopen, musea, voorzieningen van accommodaties, sauna’s, casino’s en bibliotheken.

Expositie Harrie Timmermann en Alda Brunenberg

Landgraaf Bezoek website

Expositie Harrie Timmermann en Alda Brunenberg

Expositie Harrie Timmermann en Alda Brunenberg Ipomal Galerie, Landgraaf, Charles Frehenstraat 5Landgraaf 045-5323619 Naar de website
Op zondag 14 november vindt met een ontvangst vanaf 14.00 uur de opening plaats van de expositie van Harrie Timmermann met schilderijen en Alda Brunenberg met keramisch objecten. 

Beide kunstenaars zijn aanwezig van 14.00-17.00 uur. De expositie loopt van 14 november t/m 19 december, openingstijden: zaterdag en zondag van 14.00-17.00 uur of na afspraak. 

Harrie Timmermann (1947) uit Maastricht is een oude bekende. In zijn schilderijen kan je een ontwikkeling waarnemen van louter abstract naar meer figuratief werk, zoals dat ook in deze tentoonstelling te zien is. 

Alda Brunenberg, Weert 1938 heeft drie keer eerder bij Ipomal geëxposeerd. Haar werken zijn allesbehalve traditioneel. Wie bij het woord keramiek uitsluitend denkt aan een sterk ambachtelijke techniek, een vorm van toegepaste, decoratieve kunst, wordt door Alda op het verkeerde been gezet. Haar werk straalt een grote monumentaliteit uit.

Toegang vindt plaats na controle van de corona-app. Een mondkapje dragen en 1,5 meter afstand houden zijn noodzakelijke maatregelen.

Overzicht

Data 14-11-2021 t/m 19-12-2021
Contact
Ipomal Galerie, Landgraaf, Charles Frehenstraat 5, Landgraaf
045-5323619

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website