Informatie in verband met coronavirus

Alleen samen krijgen we het coronavirus onder controle! Daarom houden we ons in Zuid-Limburg aan het stappenplan van de Rijksoverheid. Check de websites van de aanbieders voor actuele maatregelen voor horeca, culturele instellingen, bioscopen, musea, voorzieningen van accommodaties, sauna’s, casino’s en bibliotheken.

Gordon Smith

Landgraaf Bezoek website

Gordon Smith

Gordon Smith Theater Landgraaf, Kerkberg 4Landgraaf 045-5310929 Naar de website
Gordon Smith is afkomstig uit Schotland en woonde in het London in de glorietijd van Paul McCartney en Phil Collins. Eind 70-er jaren verkoos hij zijn leven voort te zetten in Limburg en zo geniet iedereen al jaren van een rasmuzikant die zijn naam vestigde aan de zijde van eerder genoemde wereldnamen in popmuziek. 

Gordon speelt met twee oude rotten in het vak: op drums Hans Keuls (Rick Nolov Band, Rolling Beatles) en basveteraan Simon Roelofs (Cooder Connection, Nur Deutsche Welle, Broodnodig)! Gordon heeft een wereldstem, pakkend, aansprekend, doorleefd en ’rete muzikaal’. 

Zijn gitaarspel is ouderwets goed en doet niet onder voor de Hank Marvins, de Mike Rutherfords en de Mark Knopflers van deze wereld. Vooral de samenhang tussen stem en gitaarbegeleiding is zeldzaam goed. Een weldaad voor de liefhebber en de leek, aansprekend virtuoos, origineel toegankelijk. Aanvang: 20.30 uur.

Overzicht

Prijs

€ 12,50.

Data
2020
oktober 9
Contact
Theater Landgraaf, Kerkberg 4, Landgraaf
045-5310929

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website