Informatie in verband met coronavirus

Alleen samen krijgen we het coronavirus onder controle! Daarom houden we ons in Zuid-Limburg aan het stappenplan van de Rijksoverheid. Check de websites van de aanbieders voor actuele maatregelen voor horeca, culturele instellingen, bioscopen, musea, voorzieningen van accommodaties, sauna’s, casino’s en bibliotheken.

(G)uppie

Landgraaf Bezoek website

(G)uppie

(G)uppie Theater Landgraaf, Kerkberg 4Landgraaf 045-5310929 Naar de website
(G)uppie,  een vriendschap tussen een verlegen haai en een moedige gup, door Reuring Theater. Door de zee zwemt een guppie. Een hele kleine guppie, die je makkelijk kan zien, zo met die glimmende schubben. De guppie kijkt zoekend om zich heen, ze is op zoek naar avontuur. Deze gup, die is niet bang. Ook niet voor een scherpe staart. Een nare vin die door het zeewier schiet. Ze gaat er achteraan. 

Domme gup, wat doe je nou? Guppies zijn geen vechtersbaasjes. En haaien zijn niet lief. Haaien zijn niet op zoek naar vriendjes. Haaien zijn op zoek naar guppies, om te verslinden. Of toch niet? Misschien is deze haai wel lief. Als dat maar goed gaat! (G)uppie is een voorstelling voor kleuters over een vriendschap tussen een verlegen haai en een moedige gup. Hap, slik, blub. Aanvang: 14.30 uur. Leeftijd: 4 t/m 8 jaar. 

Overzicht

Prijs

Entree: € 6,50.

Data
2020
november 29
Contact
Theater Landgraaf, Kerkberg 4, Landgraaf
045-5310929

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website