Halloween The Little Villains III'

Landgraaf Bezoek website Bestel tickets

Halloween The Little Villains III'

Halloween The Little Villains III' Mondo VerdeLandgraaf Naar de website
Halloween The Little Villains!
Voor alle kleine Halloween fans wordt er dit jaar weer Halloween 'The little Villains'georganiseerd. Om 18:30 uur opent Mondo Verde zijn deuren voor een leuke en spannende wandeling door het park. Op verschillende plaatsen in het park zullen er griezels en Halloween gerelateerde activiteiten aanwezig zijn. Tevens zijn er enkele marktkraampjes aanwezig voor lekkernijen en Halloween spulletjes, en kunnen de kids zich laten schminken in Halloween stijl.

De attracties van het park zijn ook geopend! Oja, je mag een zaklamp meenemen (spannender natuurlijk zonder) en lampionnen zijn ter plekke verkrijgbaar. De avond wordt afgesloten met Halloween Costume Contest in feestgebouw Al Hambra. Het kind met het mooiste/origineelste Halloween kostuum wint een mooie prijs. 

Kom dus verkleed naar dit leuke evenement! Inschrijven hiervoor kan op de avond zelf, met een maximum aantal deelnemers van 30 kids. Deelname aan 'The Little Villains' is voor kinderen vanaf 3 tot 12 jaar en onder begeleiding van ouder(s)/verzorgende. Tijd: 18:30-22:30 uur.

Overzicht

Prijs

€ 11,25. Ouders, familie, begeleiders dienen ook een ticket te kopen. Iedereen die het event bezoekt dient een ticket te kopen.

Data
2019
oktober 19
Contact
Mondo Verde, Landgraaf

Tickets

Kijk voor meer tickets op www.tickli.nl

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website