Informatie in verband met coronavirus

Alleen samen krijgen we het coronavirus onder controle! Daarom houden we ons in Zuid-Limburg aan het stappenplan van de Rijksoverheid. Check de websites van de aanbieders voor actuele maatregelen voor horeca, culturele instellingen, bioscopen, musea, voorzieningen van accommodaties, sauna’s, casino’s en bibliotheken.

Kikkerprinses

Landgraaf Bezoek website

Kikkerprinses

Kikkerprinses Theater Landgraaf, Kerkberg 4Landgraaf 045-5310929 Naar de website
Als een mooie prinses in de paleistuin aan het spelen is met een vrolijk konijn is daar plotseling de tovenaar Bis Bis. Hij wil met haar trouwen. Maar de prinses wil niet. Daar is de tovenaar zo boos om dat hij haar betovert in een groene, gladde kikker... wat een schrik. Alleen de juiste prins kan de betovering verbreken. 

Maar hoe kom je aan een ware prins? Het konijn wil helpen, hij gaat op zoek. Met behulp van onder andere een bolletje wol, een dikke oma-beer en haar kleinkinderen, weet het konijn de juiste prins te vinden. Zo wordt de betovering verbroken. Arme tovenaar. Een lentefris, muzikaal sprookje gespeeld met de directe kracht van schitterende handpoppen in een verrassend decor. 

Voor alle kinderen en volwassenen vanaf 4 t/m 8 jaar. Koekla betekent pop in het Russisch. De poppen worden in Rusland en de Oekraïne door vakmensen gemaakt. Aanvang: 14.00 uur. 

Overzicht

Prijs

Entree: € 6,50.

Data
2021
januari 31
Contact
Theater Landgraaf, Kerkberg 4, Landgraaf
045-5310929

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website