Informatie in verband met coronavirus

Alleen samen krijgen we het coronavirus onder controle! Daarom houden we ons in Zuid-Limburg aan het stappenplan van de Rijksoverheid. Check de websites van de aanbieders voor actuele maatregelen voor horeca, culturele instellingen, bioscopen, musea, voorzieningen van accommodaties, sauna’s, casino’s en bibliotheken.

Landgraaf Live

Landgraaf Bezoek website

Landgraaf Live

Landgraaf Live MegalandLandgraaf Naar de website
Een reeks van 20 concerten met uiteenlopende thema’s, verspreid over vier weekenden, allemaal in een ongedwongen maar prachtige theatrale setting.

Op het programma staat iets moois naar gelang ieders smaak. Een veelzijdig programma dat reikt van hiphop tot schlager, pop en alles daar tussenin en bovenop.

Op de line-up vind je onder meer Waylon, VanVelzen, Brings en veel meer. Weten wie er allemaal speelt? Bekijk het programma op de website. Uiteraard houden ze volop rekening met de dan geldende coronamaatregelen.

Huur met je vrienden en familie een tafel voor twee, vier, zes óf acht personen, ga lekker zitten en geniet. Van muziek, van theater, van lokaal eten en drinken, van de prachtige setting, maar bovenal: geniet van elkaar en geniet samen. Want een verantwoord verzetje, dat heb je verdiend.

Overzicht

Prijs

Raadpleeg de website voor de diverse ticketprijzen.

Data 1-7-2021 t/m 25-7-2021
Contact
Megaland, Landgraaf

Sub evenementen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website