Informatie in verband met coronavirus

Alleen samen krijgen we het coronavirus onder controle! Daarom houden we ons in Zuid-Limburg aan het stappenplan van de Rijksoverheid. Check de websites van de aanbieders voor actuele maatregelen voor horeca, culturele instellingen, bioscopen, musea, voorzieningen van accommodaties, sauna’s, casino’s en bibliotheken.

Marathon Via Belgica

Rimburg Bezoek website

Marathon Via Belgica

Marathon Via Belgica Start: op de brug over de Worm bij RimburgRimburg Naar de website
Op 29 Mei 2022 zal, na meer dan 2000 jaar, de oudste rijksweg van Nederland (de heirbaan Via Belgica) het decor vormen voor de nieuwe Marathon Via Belgica. 

Deze unieke marathon, georganiseerd door Foras Events, onder andere bekend van de trappenmarathon en de hivernaltrail. De Marathon Via Belgica kent één afstand: 42,195 kilometer. Die kun je alleen lopen of in een estafetteteam van twee of vier lopers. 

De start ligt op de brug over de Worm bij Rimburg in Landgraaf. Je loopt via Coriovallum (het huidige Heerlen), Voerendaal en Valkenburg naar de finish op de oude brug over de Maas in Mosa Trajectum (tegenwoordig Maastricht). 

Uiteraard kun je ook meedoen als bedrijventeam. Je kunt als bedrijf één of meerdere teams van maximaal 8 lopers inschrijven. Bedrijventeams vormen tevens een eigen klassement waar je met je hele team strijd voor de snelste tijd over de Marathon Via Belgica! 

Uiteraard wordt dit klassement bekend gemaakt in het unieke business paviljoen in Maastricht.

Overzicht

Prijs

Vanaf € 42,20.

Data
2022
mei 29
Contact
Start: op de brug over de Worm bij Rimburg, Rimburg

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website