Informatie in verband met coronavirus

Alleen samen krijgen we het coronavirus onder controle! Daarom houden we ons in Zuid-Limburg aan het stappenplan van de Rijksoverheid. Check de websites van de aanbieders voor actuele maatregelen voor horeca, culturele instellingen, bioscopen, musea, voorzieningen van accommodaties, sauna’s, casino’s en bibliotheken.

Natuurontdekking

Landgraaf Bezoek website

Natuurontdekking

Natuurontdekking Diverse locaties binnen de Parkstad gemeentenLandgraaf 06-20649872 Naar de website
Gedurende 2020 ga je ongeveer 20 keer deelnemen aan een activiteit waarbij je telkens kennis maakt met een ander aspect van de natuur: diersporen, boomknoppen, bijzondere planten, bijen, water, flora uit eigen omgeving, vleermuizen, paddenstoelen, vliegend hert en het Land van Kalk. Dit zijn excursies, workshops, lezingen zowel binnen als natuurlijk ook buiten. Tijdens de buitenexcursies wordt ook van alles verteld over wat de deelnemers daar tegen komen in de boeiende natuur van Parkstad. 

Kortom als je na deze reis zelf op weg bent door de natuur, zie en ervaar je nog veel meer van al dit moois. De reis begint op woensdag 5 februari 2020 om 19:30 uur met een kennismakingsavond. De bijeenkomsten zijn op woensdagavond en zaterdagmorgen, een enkele op zondagmorgen. De laatste bijeenkomst is op zaterdag 14 november 2020, dit is een excursie met aansluitend een gezellige afsluitende bijeenkomst. Er is geen voorkennis vereist, alleen interesse, nieuwsgierigheid en enthousiasme!

Overzicht

Prijs

De prijs bedraagt € 50,- per persoon. Aanmelden kan via ivnparkstadcursus@gmail.com

Info is verkrijgbaar via ivnparkstadcursus@gmail.com

Data 1-9-2020 t/m 14-11-2020
Contact
Diverse locaties binnen de Parkstad gemeenten, Landgraaf
06-20649872

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website