Informatie in verband met coronavirus

Alleen samen krijgen we het coronavirus onder controle! Daarom houden we ons in Zuid-Limburg aan het stappenplan van de Rijksoverheid. Check de websites van de aanbieders voor actuele maatregelen voor horeca, culturele instellingen, bioscopen, musea, voorzieningen van accommodaties, sauna’s, casino’s en bibliotheken.

Open Dag Jeugdtheater

Landgraaf Bezoek website

Open Dag Jeugdtheater

Open Dag Jeugdtheater Theater Landgraaf, Kerkberg 4Landgraaf 045-5310929 Naar de website
De Open Dag van de Jeugdtheaterschool Landgraaf is een dé ideale manier voor beginners om kennis te maken met toneelspelen en om sfeer te proeven in Theater Landgraaf. Er worden zondag 13 september twee workshops drama gegeven.

De eerste workshop begint om 11.00-12.30 uur (inloop/rondleiding: 10.45 uur) bedoeld voor kinderen vanaf 6 t/m 12 jaar. De tweede workshop begint om 13.30-15.00 uur (inloop/rondleiding: 13.15 uur) bedoeld voor jongeren en jong-volwassenen vanaf 12 t/m 33 jaar. Deelname is gratis. Aanmelden kan via info@theaterlandgraaf.nl 

De Open Dag is in Theater Landgraaf. Na afloop van de workshops staan de theaterdocenten de deelnemers en ouders graag te woord over het cursusaanbod. Jeugdtheaterschool Landgraaf heeft maar liefst negen groepen, ingedeeld naar leeftijd en interesse (musical of drama). Meer informatie via de website.

Overzicht

Data
2020
september 13
Contact
Theater Landgraaf, Kerkberg 4, Landgraaf
045-5310929

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website