Informatie in verband met coronavirus

Alleen samen krijgen we het coronavirus onder controle! Daarom houden we ons in Zuid-Limburg aan het stappenplan van de Rijksoverheid. Check de websites van de aanbieders voor actuele maatregelen voor horeca, culturele instellingen, bioscopen, musea, voorzieningen van accommodaties, sauna’s, casino’s en bibliotheken.

Kasteel Strijthagen

Landgraaf Bezoek website

Kasteel Strijthagen

Kasteel Strijthagen Rouenhof 19Landgraaf 0434559075 Stuur e-mail Naar de website
De 20-persoons vakantiewoning Kasteel Strijthagen is een unieke vakantiewoning, gelegen in Landgraaf. Te midden van een mooi vijverpark ligt het best bewaarde kasteel van Landgraaf. De vakantiewoning bevindt zich dan ook in dit kasteel. Tijdens het verblijf voelen gasten zich dus als het ware een echte kasteelheer of kasteelvrouw. Aan de voorzijde van de woning vinden gasten de zestien leden van de Nachtwacht die over Kasteel Strijthagen waken.

Raadpleeg de website voor actuele kortingen en/of aanbiedingen.

Overzicht

Prijs Vanaf € 1.289,00

Verblijfstarief vanaf € 1.289,00 per weekend.

Adres
Rouenhof 19, Landgraaf
0434559075
Accommodatie

Kasteel Strijthagen heeft 2 woonkamers, 2 eetkamers en een goed uitgeruste keuken. De woning heeft een perfect uitzicht over de visvijvers en het gehele landgoed. Alle 9 slaapkamers is met een eigen thema ingericht! Stuk voor stuk prachtig! Ook is er nog een grote vergaderruimte op deze verdieping die voor diverse doeleinden gebruikt kan worden. Tot slot is er ook nog een tweede woonkamer aanwezig met keuken blok. Hier kun je je even terug trekken van de groep en genieten van de rust.    

Voorzieningen
Animatie
Aparte slaapkamers max. 6 personen
Bar / Kantine
Oplaadpunt e-bike
Linnen (verhuur)
Parkeerplaats
Restaurant / Eetgelegenheid
Speeltuin
Sportveld / Eigen terrein
Tuin / Terras
TV
Wasmachine
Oplaadpunt elektrische auto
Wifi / Internet
Zwembad
Airconditioning
Sauna
Eten & drinken

Vanaf de eetkamer heb je links toegang tot de goed uitgeruste en sfeervolle keuken. Ook kan er Catering op locatie worden verzorgd.

Parkeren

Er zijn voldoende parkeerplaatsen aanwezig.

Gehandicapten

Er zijn geen noemenswaardige gehandicaptenvoorzieningen

Geopend

Deze vakantiewoning is gedurende het hele jaar geopend. De woning is te huur voor een weekend van vrijdag tot zondag of maandag, voor een midweek van maandag tot vrijdag, of per week van maandag tot maandag of vrijdag tot vrijdag. Voor een afwijkende verblijfsduur s.v.p. contact opnemen via telefoon of e-mail.

Stuur een mail.

Verstuur een mail naar Kasteel Strijthagen. Uw bericht wordt na een klik op "Verstuur" direct verstuurd.

Oeps, niet alle velden zijn juist ingevuld. Deze velden zijn gemarkeerd.

In de omgeving

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website