Brunssummerheide Donker Groen NM3 Brunssum

Landgraaf Download deze route

Brunssummerheide Donker Groen NM3 Brunssum

Landgraaf Wandelroute 12,7 km Makkelijk
Deze wandelroute door de Brunssummerheide is vele wandelingen in één. 

Of je nu in de stemming bent voor koele naaldbossen, geurige paarse heide, zilverige zandvlaktes of sprankelende bronnen en poelen, je vindt ze allemaal in dit uitgestrekte gebied tussen Landgraaf, Heerlen en Brunssum. 

De zwarte paaltjes met de donkergroene aluminiumbandjes wijzen je de weg op je tour door de veelzijdigheid van dit prachtige natuurgebied. 

Na afloop vind je je auto terug bij de horecagelegenheid, waar je naast koffie ook heerlijke pannenkoeken kunt bestellen.
Op pad met Jenneke 1 juni 2022

Jenneke gaat aan de wandel in een van haar favoriete wandelgebieden, namelijk de Brunssummerheide. Hier is een enorme variatie in vegetatie en diersoorten te vinden. Op warme zomerdagen kun je afkoelen in de Roode Beek of de schaduw opzoeken. 

Bekijk de vlog

Overzicht

Start- en eindpunt

Bezoekerscentrum Brunssummerheide, Schaapskooiweg 99, Heerlen

Soort route

Wandelroute

Afstand

12,7 km

Moeilijkheidsgraad

Makkelijk

Route profiel

Start
Finish

Op de kaart

Te doen in de omgeving

Eten & drinken in de omgeving

Accommodaties in de omgeving

Meer routes in de omgeving

Tips en verbeterpunten
Tips en verbeterpunten Geef uw melding door!

Tijdens het maken van een tocht, op de fiets, te voet, te paard of op de mountainbike is niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Via deze link kan onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt doorgeven worden aan het Routepunt Zuid-Limburg. Ook mogelijke verbeteringen zijn uiteraard welkom. Zo houden we gezamenlijk al onze recreatieve routes up to date en toegankelijk!

routemeldpunt

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Wandelen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website