Wandelroute - Brunssummerheide: Groene Tour NM3 Brunssum 12,7 km

Brunssummerheide: Groene Tour NM3 Brunssum

Landgraaf Download deze route

Brunssummerheide: Groene Tour NM3 Brunssum

Landgraaf Wandelroute 12,7 km Makkelijk
Deze wandelroute door de Brunssummerheide is vele wandelingen in één. Of je nu in de stemming bent voor koele naaldbossen, geurige paarse heide, zilverige zandvlaktes of sprankelende bronnen en poelen, je vindt ze allemaal in dit uitgestrekte gebied tussen Landgraaf, Heerlen en Brunssum. De zwarte paaltjes met de donkergroene aluminiumbandjes wijzen je de weg op de Groene Tour door de veelzijdigheid van dit prachtige natuurgebied. Na afloop vind je je auto terug bij de horecagelegenheid, waar je naast koffie ook heerlijke pannenkoeken kunt bestellen.

Overzicht

Start- en eindpunt

Maya en Lucy pad , 6373 Landgraaf, Netherlands

Soort route

Wandelroute

Afstand

12,7 km

Moeilijkheidsgraad

Makkelijk

Route profiel

Start
Finish

Op de kaart

Te doen in de omgeving

Meer routes in de omgeving

Tips en verbeterpunten
Tips en verbeterpunten Geef uw melding door!

Tijdens het maken van een tocht, op de fiets, te voet, te paard of op de mountainbike is niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Via deze link kan onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt doorgeven worden aan het Routepunt Zuid-Limburg. Ook mogelijke verbeteringen zijn uiteraard welkom. Zo houden we gezamenlijk al onze recreatieve routes up to date en toegankelijk!

routemeldpunt

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Wandelen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website