Brunssummerheide Rood NM1 Brunssum

Landgraaf Download deze route

Brunssummerheide Rood NM1 Brunssum

Landgraaf Wandelroute 5,6 km Gemiddeld
In het hart van de veelzijdige Brunssummerheide stroomt de Roode Beek. In het bronnengebied van deze ijzerrijke stroom treedt hoogveenvorming op en wisselen de heidevelden zich af met vennetjes en verre uitzichten met dichte, groenbemoste bosschages. Deze wandelroute gaat door een uniek stuk natuur in een omgeving die van zichzelf al schilderachtig is. Je hoeft de rode paaltjes enkel te volgen. Parkeren kan op de Parkeerplaats op kruising Schinvelderweg/Toeristenweg te Landgraaf.
Op pad met Jenneke 2 juni 2020

Jenneke loopt route Rood NM1 over de Brunssummerheide. Ze ontdekt een uniek stuk natuur dat van zichzelf al schilderachtig is. Kijk je mee? 

Bekijk de vlog

Overzicht

Start- en eindpunt

Nieuwenhagenerweg , 6445 Brunssum, Netherlands

Soort route

Wandelroute

Afstand

5,6 km

Moeilijkheidsgraad

Gemiddeld

Route profiel

Start
Finish

Op de kaart

Te doen in de omgeving

Eten & drinken in de omgeving

Accommodaties in de omgeving

Meer routes in de omgeving

Tips en verbeterpunten
Tips en verbeterpunten Geef uw melding door!

Tijdens het maken van een tocht, op de fiets, te voet, te paard of op de mountainbike is niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Via deze link kan onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt doorgeven worden aan het Routepunt Zuid-Limburg. Ook mogelijke verbeteringen zijn uiteraard welkom. Zo houden we gezamenlijk al onze recreatieve routes up to date en toegankelijk!

routemeldpunt

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Wandelen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website