Cranenweyerroute KR7 Kerkrade

Kerkrade Download deze route

Cranenweyerroute KR7 Kerkrade

Kerkrade Wandelroute 9,9 km Makkelijk
Omringd door de Parkstadplaatsjes Kerkrade, Landgraaf en Eygelshoven vind je de Cranenweyerroute, eenvoudig te downloaden als separate pdf. Deze wandelroute laat je kennismaken met enkele van de verrassende attracties waar Parkstad Limburg zo trots op is. Zo zie je het veertiende-eeuwse kasteel Erenstein, prachtig gelegen in natuurgebied De Groene Long, ontdek je de steile boshellingen en de weidse graslanden van het Strijthagerbeekdal en kun je een bezoek brengen aan familiepretpark Mondo Verde, met zijn bijzondere dieren en gezellige terrassen. De route begint bij de Botanische Tuin op de Sint Hubertuslaan, waar je ook kunt parkeren.

Overzicht

Start- en eindpunt

Sint Hubertuslaan 74, 6467 CJ Kerkrade

Soort route

Wandelroute

Afstand

9,9 km

Moeilijkheidsgraad

Makkelijk

Route profiel

Start
Finish

Op de kaart

Te doen in de omgeving

Eten & drinken in de omgeving

Accommodaties in de omgeving

Meer routes in de omgeving

Tips en verbeterpunten
Tips en verbeterpunten Geef uw melding door!

Tijdens het maken van een tocht, op de fiets, te voet, te paard of op de mountainbike is niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Via deze link kan onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt doorgeven worden aan het Routepunt Zuid-Limburg. Ook mogelijke verbeteringen zijn uiteraard welkom. Zo houden we gezamenlijk al onze recreatieve routes up to date en toegankelijk!

routemeldpunt

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Wandelen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website