Molsberg Si3 Simpelveld

Simpelveld Download deze route

Molsberg Si3 Simpelveld

Simpelveld Wandelroute 5,5 km Moeilijk
Wandel je vanuit het dal van centrum Simpelveld heuvelopwaarts, over de Huls en de Molsberg, blijf dan bovenaan genieten van het spectaculaire uitzicht over dit fraaie dorp. Aan de randen van het plaatsje vind je de weidse graslanden, omzoomd met sierlijke bomen die zacht wiegen op de wind. Hier en daar kom je misschien nog wel een groene specht tegen. Parkeren kan in het centrum van Simpelveld. Bij brasserie Shoko, in het hart van het dorp, kun je kiezen uit verschillende heerlijke smaken koffie. Deze route volg je via de witte paaltjes.

Overzicht

Start- en eindpunt

Bouwerweg 2, 6369 GB Simpelveld, Netherlands

Soort route

Wandelroute

Afstand

5,5 km

Moeilijkheidsgraad

Moeilijk

Route profiel

Start
Finish

Op de kaart

Te doen in de omgeving

Meer routes in de omgeving

Tips en verbeterpunten
Tips en verbeterpunten Geef uw melding door!

Tijdens het maken van een tocht, op de fiets, te voet, te paard of op de mountainbike is niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Via deze link kan onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt doorgeven worden aan het Routepunt Zuid-Limburg. Ook mogelijke verbeteringen zijn uiteraard welkom. Zo houden we gezamenlijk al onze recreatieve routes up to date en toegankelijk!

routemeldpunt

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Wandelen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website