Parkstad Brunssummerheide MTB-route

Heerlen Download deze route

Parkstad Brunssummerheide MTB-route

Heerlen Mountainbikeroute 18,4 km Moeilijk
De Brunssummerheide is een geweldig natuurgebied om te genieten, uit te waaien en heerlijk te mountainbiken. Dit veelzijdige gebied heeft voor elk wat wils: glinsterende zandvlaktes, dichtbegroeide bossen, kalme kikkerpoelen en vooral ’s zomers de bloeiende heidevelden, die de heuvels paars kleuren zover je kunt kijken. De paden zijn meestal zanderig, soms hellingachtig en altijd uitdagend. We willen je vragen om ze niet te verlaten en de natuur én de wandelaars zo veel mogelijk te sparen. Je begint deze prachtige route bij de horecagelegenheid, waar je na afloop ook kunt genieten van een heerlijke maaltijd. Deze mountainbikeroute volg je via de houten palen met daarop in het geel/zwart het internationale MTB-teken.

Overzicht

Start- en eindpunt

Schaapskooiweg 99, 6414 EL Heerlen, Netherlands

Soort route

Mountainbikeroute

Afstand

18,4 km

Moeilijkheidsgraad

Moeilijk

Route profiel

Start
Finish

Op de kaart

Te doen in de omgeving

Eten & drinken in de omgeving

Accommodaties in de omgeving

Meer routes in de omgeving

Tips en verbeterpunten
Tips en verbeterpunten Geef uw melding door!

Tijdens het maken van een tocht, op de fiets, te voet, te paard of op de mountainbike is niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Via deze link kan onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt doorgeven worden aan het Routepunt Zuid-Limburg. Ook mogelijke verbeteringen zijn uiteraard welkom. Zo houden we gezamenlijk al onze recreatieve routes up to date en toegankelijk!

routemeldpunt

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Fietsen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website