Parkstad Strijthagen MTB-route

Landgraaf Download deze route

Parkstad Strijthagen MTB-route

Landgraaf Mountainbikeroute 24,1 km Heel moeilijk
De MTB-route Parkstad Landgraaf (Strijthagen) is een ware speeltuin voor mountainbikefanaten. Vanaf het Bike Park in Landgraaf is het een opeenvolging van een halfpipeafdaling achter het beroemde SnowWorld en technical trail features, zoals de rollercoaster, skinny, skill area en rock garden. Bovendien rijd je over indrukwekkende beklimmingen en razende afdalingen over de Wilhelminaberg – het terrein van het NK mountainbike van 2017. Hadden we ook al gezegd dat deze mountainbikeroute dwars door het prachtige Strijthagerbeekdal gaat? Deze route volg je via de houten palen met daarop de gele plaatjes met in het rood het internationale MTB-teken.

Overzicht

Start- en eindpunt

Park Strijthagen, Hofstraat 5, Landgraaf

Soort route

Mountainbikeroute

Afstand

24,1 km

Moeilijkheidsgraad

Heel moeilijk

Route profiel

Start
Finish

Op de kaart

Te doen in de omgeving

Eten & drinken in de omgeving

Accommodaties in de omgeving

Meer routes in de omgeving

Tips en verbeterpunten
Tips en verbeterpunten Geef uw melding door!

Tijdens het maken van een tocht, op de fiets, te voet, te paard of op de mountainbike is niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Via deze link kan onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt doorgeven worden aan het Routepunt Zuid-Limburg. Ook mogelijke verbeteringen zijn uiteraard welkom. Zo houden we gezamenlijk al onze recreatieve routes up to date en toegankelijk!

routemeldpunt

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Fietsen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website