Parkstad Heerlen MTB-route

Landgraaf Download deze route

Parkstad Heerlen MTB-route

Landgraaf Mountainbikeroute 21,4 km Gemiddeld
Op de MTB-route Parkstad Heerlen zie je zowel park als stad, zowel groene vergezichten in de natuur als de volkse buurten buiten het centrum van Heerlen. Je passeert een mooie flowtrail in het ongerepte Imstenraderbos en twee fikse beklimmingen en razendsnelle afdalingen op de Kunderberg. Deze mountainbikeroute ligt ingebed tussen de routes van Parkstad Landgraaf (Strijthagen) en de verbindingsroute Nuth-Voerendaal, waardoor je je mountainbike-ervaring met gemak kunt uitbreiden. Onderweg tref je verschillende horecagelegenheden om een prettige tussenstop te houden met een lekkere maaltijd, zoals bij Auberge de Rousch. Deze mountainbikeroute volg je via de houten palen met daarop de gele plaatjes met in het groen het internationale MTB-teken.

Overzicht

Start- en eindpunt

Park Strijthagen, Hofstraat 5, Landgraaf

Soort route

Mountainbikeroute

Afstand

21,4 km

Moeilijkheidsgraad

Gemiddeld

Route profiel

Start
Finish

Op de kaart

Te doen in de omgeving

Eten & drinken in de omgeving

Accommodaties in de omgeving

Meer routes in de omgeving

Tips en verbeterpunten
Tips en verbeterpunten Geef uw melding door!

Tijdens het maken van een tocht, op de fiets, te voet, te paard of op de mountainbike is niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Via deze link kan onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt doorgeven worden aan het Routepunt Zuid-Limburg. Ook mogelijke verbeteringen zijn uiteraard welkom. Zo houden we gezamenlijk al onze recreatieve routes up to date en toegankelijk!

routemeldpunt

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Fietsen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website