Parkstad Landgraaf Combinatietraject MTB-route

Landgraaf Download deze route

Parkstad Landgraaf Combinatietraject MTB-route

Landgraaf Mountainbikeroute 74,2 km Heel moeilijk
Vier spectaculaire mountainbikeroutes in één: dan heb je het combinatietraject van Parkstad te pakken! Door heel Zuid-Limburg ligt een uitgebreid netwerk van bewegwijzerde, met elkaar verbonden MTB-routes. De MTB-route Parkstad Combinatietraject verbindt vier van deze gevarieerde routes met elkaar: een ware uitdaging voor mountainbikefanaten. Zo zie je op één middag de steile Kunderberg en Wilhelminaberg en rijd je van het dichte Imstenraderbos naar het ruwe landschap van de Brunssummerheide. Uiteraard is het ook mogelijk om de vier lussen afzonderlijk van elkaar te rijden. Je begint deze combinatieroute bij sporthal Strijthagen in Landgraaf (Hofstraat 7) en hebt onderweg een ruime keuze aan horecagelegenheden, zoals het restaurant op de Brunssummerheide.

Overzicht

Start- en eindpunt

Hofstraat , 6372 Landgraaf, Netherlands

Soort route

Mountainbikeroute

Afstand

74,2 km

Moeilijkheidsgraad

Heel moeilijk

Route profiel

Start
Finish

Op de kaart

Te doen in de omgeving

Eten & drinken in de omgeving

Accommodaties in de omgeving

Meer routes in de omgeving

Tips en verbeterpunten
Tips en verbeterpunten Geef uw melding door!

Tijdens het maken van een tocht, op de fiets, te voet, te paard of op de mountainbike is niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Via deze link kan onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt doorgeven worden aan het Routepunt Zuid-Limburg. Ook mogelijke verbeteringen zijn uiteraard welkom. Zo houden we gezamenlijk al onze recreatieve routes up to date en toegankelijk!

routemeldpunt

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Fietsen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website