Parkstad Landgraaf NK 2017 MTB-route

Landgraaf Download deze route

Parkstad Landgraaf NK 2017 MTB-route

Landgraaf Mountainbikeroute 2,9 km Heel moeilijk
In 2017 vond het NK Mountainbike plaats op de spectaculaire Wilhelminaberg in Landgraaf. Deze heuvel is het terrein van indoor skiparadijs SnowWorld Landgraaf en van een avontuurlijk klimpark, maar heeft ook voor mountainbikers uitdagende hellingen en snelle afdalingen om van te watertanden. De korte, maar heftige mountainbikeroute toont je bovendien de pracht van het Strijthagerbeekdal, met al zijn bijzondere flora en fauna. Deze speciale route is te volgen via de witte bordjes met rode driehoek met twee rondjes met de tekst ‘NK 2017’.

Overzicht

Start- en eindpunt

Overstehofweg 12, 6372 VG Landgraaf, Netherlands

Soort route

Mountainbikeroute

Afstand

2,9 km

Moeilijkheidsgraad

Heel moeilijk

Route profiel

Start
Finish

Op de kaart

Te doen in de omgeving

Eten & drinken in de omgeving

Accommodaties in de omgeving

Meer routes in de omgeving

Tips en verbeterpunten
Tips en verbeterpunten Geef uw melding door!

Tijdens het maken van een tocht, op de fiets, te voet, te paard of op de mountainbike is niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Via deze link kan onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt doorgeven worden aan het Routepunt Zuid-Limburg. Ook mogelijke verbeteringen zijn uiteraard welkom. Zo houden we gezamenlijk al onze recreatieve routes up to date en toegankelijk!

routemeldpunt

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Fietsen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website