Oranje Nassau II route LA03 Landgraaf

Landgraaf Download deze route

Oranje Nassau II route LA03 Landgraaf

Landgraaf Wandelroute 3,4 km Gemiddeld
Heb je het over Landgraaf, dan heb je het over Pinkpop. Ook tijdens de rest van het jaar, wanneer het popfestival het stadje niet in een groot feestterrein omtovert, is de omgeving rond het beroemde Megaland een fijne plek om rond te struinen. In alle rust geniet je van het Strijthagerbeekdal, met zijn kasteel Strijthagen en zijn ruisende bomen en kabbelende beek. Een extra leuk uitstapje op je wandelroute is familiepretpark Mondo Verde. Deze route volg je via de rode paaltjes met de blauwe band. Parkeren kan op steenworpafstand van de route op de Strijthagermolenweg of de Einsteinstraat.

Overzicht

Start- en eindpunt

Einsteinstraat , 6372 Landgraaf, Netherlands

Soort route

Wandelroute

Afstand

3,4 km

Moeilijkheidsgraad

Gemiddeld

Route profiel

Start
Finish

Op de kaart

Te doen in de omgeving

Accommodaties in de omgeving

Meer routes in de omgeving

Tips en verbeterpunten
Tips en verbeterpunten Geef uw melding door!

Tijdens het maken van een tocht, op de fiets, te voet, te paard of op de mountainbike is niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Via deze link kan onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt doorgeven worden aan het Routepunt Zuid-Limburg. Ook mogelijke verbeteringen zijn uiteraard welkom. Zo houden we gezamenlijk al onze recreatieve routes up to date en toegankelijk!

routemeldpunt

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Wandelen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website