Informatie in verband met coronavirus

Alleen samen krijgen we het coronavirus onder controle! Daarom houden we ons in Zuid-Limburg aan het stappenplan van de Rijksoverheid. Check de websites van de aanbieders voor actuele maatregelen voor horeca, culturele instellingen, bioscopen, musea, voorzieningen van accommodaties, sauna’s, casino’s en bibliotheken.

Park Gravenroderoute Kerkrade

Kerkrade Download deze route

Park Gravenroderoute Kerkrade

Kerkrade Fietsroute 24,0 km Gemiddeld
Kerkrade mag dan wel in een uithoek van Nederland liggen; als het om leuke attracties en verrassende bezienswaardigheden gaat, dan ligt het mooi in de buurt van de bijzondere locaties in Parkstad Limburg en bij het aantrekkelijke landschap vlak over de Duitse grens, zoals je op deze fietsroute zult merken. Bovendien heeft het voormalige mijnstadje zelf ook veel moois te bieden, zoals de eeuwenoude abdij Rolduc, de weelderige botanische tuin, het verrassende Discovery Museum en de historische schacht Nulland. Je komt ze allemaal tegen op de Park Gravenroderoute, net als heel veel leuke terrasjes onderweg. Je route begint goed bij Rolduc, waar je ook prima kunt parkeren en van waaruit je de volgende knooppunten volgt: 3 > 44 > 11 > 45 > 47 > 46 > 109 > 41 > 36 > 35 > 42 > 22 > 3.

Overzicht

Start- en eindpunt

Heyendallaan 54, 6464 EP Kerkrade, Netherlands

Soort route

Fietsroute

Afstand

24,0 km

Knooppuntenlijst

3 > 44 > 11 > 45 > 47 > 46 > 109 > 41 > 36 > 35 > 42 > 22

Moeilijkheidsgraad

Gemiddeld

Route profiel

Start
Finish

Op de kaart

Te doen in de omgeving

Eten & drinken in de omgeving

Accommodaties in de omgeving

Meer routes in de omgeving

Tips en verbeterpunten
Tips en verbeterpunten Geef uw melding door!

Tijdens het maken van een tocht, op de fiets, te voet, te paard of op de mountainbike is niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Via deze link kan onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt doorgeven worden aan het Routepunt Zuid-Limburg. Ook mogelijke verbeteringen zijn uiteraard welkom. Zo houden we gezamenlijk al onze recreatieve routes up to date en toegankelijk!

routemeldpunt

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Fietsen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website