Informatie in verband met coronavirus

Alleen samen krijgen we het coronavirus onder controle! Daarom houden we ons in Zuid-Limburg aan het stappenplan van de Rijksoverheid. Check de websites van de aanbieders voor actuele maatregelen voor horeca, culturele instellingen, bioscopen, musea, voorzieningen van accommodaties, sauna’s, casino’s en bibliotheken.

Parkstad Limburgroute Landgraaf

Landgraaf Download deze route

Parkstad Limburgroute Landgraaf

Landgraaf Fietsroute 39,2 km Gemiddeld
Parkstad Limburg is een fijne combinatie van snel veranderende steden en dorpen in Zuid-Limburg. Waar Heerlen, Kerkrade en Landgraaf het eerst nog vooral van de steenkoolmijnen moesten hebben, daar hebben deze plaatsen zich de laatste jaren ontpopt tot een bruisend recreatief gebied. Ook voor mooie natuur is er volop ruimte, zoals je op deze fietsroute zult zien. Zo ontdek je de rust en de schoonheid van het Strijdhagerbeekdal. Een heerlijke pauze met een ijscoupe om van te smullen beleef je op het boerderijterras van de Scholtissenhof in Bocholtz. Je begint je route bij het beroemde indoor wintersportparadijs SnowWorld Landgraaf, waar je ook kunt parkeren. Je volgt de Parkstad Limburgroute via de volgende knooppunten: 45-47- 78-77-48-50-51-89-97-01-03-44-11-45.

Overzicht

Start- en eindpunt

Overstehofweg 12, 6372 VG Landgraaf, Netherlands

Soort route

Fietsroute

Afstand

39,2 km

Moeilijkheidsgraad

Gemiddeld

Route profiel

Start
Finish

Op de kaart

Te doen in de omgeving

Eten & drinken in de omgeving

Accommodaties in de omgeving

Meer routes in de omgeving

Tips en verbeterpunten
Tips en verbeterpunten Geef uw melding door!

Tijdens het maken van een tocht, op de fiets, te voet, te paard of op de mountainbike is niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Via deze link kan onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt doorgeven worden aan het Routepunt Zuid-Limburg. Ook mogelijke verbeteringen zijn uiteraard welkom. Zo houden we gezamenlijk al onze recreatieve routes up to date en toegankelijk!

routemeldpunt

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Fietsen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website