Pungelroute LA02 Landgraaf

Landgraaf Download deze route

Pungelroute LA02 Landgraaf

Landgraaf Wandelroute 4,3 km Makkelijk
Vanaf de oude hoeve De Winselerhof, tegenwoordig in gebruik als hotel en handig om bij te parkeren, wandel je recht het prachtige natuurgebied tussen Kerkrade en Landgraaf in. In dit Strijthagerbeekdal vind je schitterende, dichtbegroeide hellingen en goudveil en veldkers langs de lieflijke beek. Hier verbergt de das zich, vliegt de geelgors en wemelt het van de vlinders. Je volgt de Strijthagerbeek helemaal naar het elegante kasteel Strijthagen via de rode paaltjes met de groene band.

Overzicht

Start- en eindpunt

Tunnelweg 99, 6372 XH Landgraaf

Soort route

Wandelroute

Afstand

4,3 km

Moeilijkheidsgraad

Makkelijk

Route profiel

Start
Finish

Op de kaart

Te doen in de omgeving

Eten & drinken in de omgeving

Accommodaties in de omgeving

Meer routes in de omgeving

Tips en verbeterpunten
Tips en verbeterpunten Geef uw melding door!

Tijdens het maken van een tocht, op de fiets, te voet, te paard of op de mountainbike is niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Via deze link kan onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt doorgeven worden aan het Routepunt Zuid-Limburg. Ook mogelijke verbeteringen zijn uiteraard welkom. Zo houden we gezamenlijk al onze recreatieve routes up to date en toegankelijk!

routemeldpunt

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Wandelen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website