Strijthagerbeekdalroute LA06 Landgraaf

Landgraaf Download deze route

Strijthagerbeekdalroute LA06 Landgraaf

Landgraaf Wandelroute 7,2 km Gemiddeld
Deze wandelroute verwelkomt je in de gemeente Landgraaf, waar deze je voert door het Strijthagerbeekdal. Hier komen allerlei planten en dieren voor, die typisch zijn voor het beekdallandschap van Zuid-Limburg. Het dal kent steile hellingen met bebossing en minder steile hellingen met gras en akkers. Je ontdekt de Overstehof, de Strijthagerbeek, de Cranenweyer en kasteel Strijthagen. De route is te volgen via de rode paaltjes met de rode band. Parkeren kan bij de Overstehof (Overstehofweg 14 te Landgraaf) of bij de Strijthagermolen, (Strijthagermolenweg 1 te Landgraaf).

Overzicht

Start- en eindpunt

Mensheggerweg 38, 6372 PX Landgraaf, Netherlands

Soort route

Wandelroute

Afstand

7,2 km

Moeilijkheidsgraad

Gemiddeld

Route profiel

Start
Finish

Op de kaart

Te doen in de omgeving

Eten & drinken in de omgeving

Accommodaties in de omgeving

Meer routes in de omgeving

Tips en verbeterpunten
Tips en verbeterpunten Geef uw melding door!

Tijdens het maken van een tocht, op de fiets, te voet, te paard of op de mountainbike is niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Via deze link kan onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt doorgeven worden aan het Routepunt Zuid-Limburg. Ook mogelijke verbeteringen zijn uiteraard welkom. Zo houden we gezamenlijk al onze recreatieve routes up to date en toegankelijk!

routemeldpunt

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Wandelen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website