Voetspoor 6 Rimburg LA04 Landgraaf

Landgraaf Download deze route

Voetspoor 6 Rimburg LA04 Landgraaf

Landgraaf Wandelroute 9,1 km Gemiddeld
Deze wandelroute van zo'n 10 kilometer voert je vanaf Waubach, in de gemeente Landgraaf, richting de Duitse grens, die je nét niet over gaat. Je loopt onder andere langs camping de Watertoren, die zijn naam dankt aan de Rimburgse Watertoren, en de galerie Ipomal. De route is te volgen via de blauwe paaltjes. Parkeren kan aan de Warderweg in Landgraaf of bij de camping, waar je ook terecht kunt voor een kopje koffie voor of na de wandeling.
Op pad met Jenneke in Rimburg 7 juni 2021

Jenneke wandelt route LA04. Een heerlijke rustige wandeling door de prachtige natuur. Je komt ook langs de Rimburgse watertoren wat natuurlijk het klapstuk van deze route is. Wandel je mee? 

Bekijk de vlog

Overzicht

Start- en eindpunt

Kerkveldweg 1, 6374 LE Landgraaf

Soort route

Wandelroute

Afstand

9,1 km

Moeilijkheidsgraad

Gemiddeld

Route profiel

Start
Finish

Op de kaart

Te doen in de omgeving

Eten & drinken in de omgeving

Accommodaties in de omgeving

Meer routes in de omgeving

Tips en verbeterpunten
Tips en verbeterpunten Geef uw melding door!

Tijdens het maken van een tocht, op de fiets, te voet, te paard of op de mountainbike is niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Via deze link kan onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt doorgeven worden aan het Routepunt Zuid-Limburg. Ook mogelijke verbeteringen zijn uiteraard welkom. Zo houden we gezamenlijk al onze recreatieve routes up to date en toegankelijk!

routemeldpunt

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Wandelen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website