Voetspoor 8 Waubach LA05 Landgraaf

Landgraaf Download deze route

Voetspoor 8 Waubach LA05 Landgraaf

Landgraaf Wandelroute 3,8 km Makkelijk
Deze korte wandelroute in de gemeente Landgraaf voert je vanaf Waubach richting de Duitse grens bij Rimburg. Wie door Rimburg wandelt vergeet al snel de tijd en de drukte. Het oude dorpje heeft zijn naam te danken aan Kasteel Rimburg, dat net over de Duitse grens ligt. Tijdens deze route blijf je echter gewoon in Nederland, waar je onder andere camping de Watertoren en galerie Ipomal tegenkomt. De route is te volgen via de rode paaltjes. Parkeren kan bij de camping, waar je ook terecht kunt voor iets te drinken.

Overzicht

Start- en eindpunt

Kerkveldweg 1, 6374 LE Landgraaf, Netherlands

Soort route

Wandelroute

Afstand

3,8 km

Moeilijkheidsgraad

Makkelijk

Route profiel

Start
Finish

Op de kaart

Te doen in de omgeving

Eten & drinken in de omgeving

Accommodaties in de omgeving

Meer routes in de omgeving

Tips en verbeterpunten
Tips en verbeterpunten Geef uw melding door!

Tijdens het maken van een tocht, op de fiets, te voet, te paard of op de mountainbike is niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Via deze link kan onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt doorgeven worden aan het Routepunt Zuid-Limburg. Ook mogelijke verbeteringen zijn uiteraard welkom. Zo houden we gezamenlijk al onze recreatieve routes up to date en toegankelijk!

routemeldpunt

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Wandelen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website