Wandeling watertoren

Landgraaf Download deze route

Wandeling watertoren

Landgraaf Wandelroute 9,1 km Gemiddeld
Met deze wandelroute loop je precies tussen verschillende Limburgse dorpjes in. De Watertoren wandeling betreft een route helemaal aan de oostzijde van Zuid-Limburg, tegen de grens van Duitsland aan. Deze grensroute zal je verrassen, dankzij een prachtige natuur en enkele unieke bezienswaardigheden die op het programma staan tijdens de tocht. Je start bij Camping De Watertoren, waar je ook een lekker kopje koffie kunt krijgen en de auto kunt parkeren. Deze route is niet gemarkeerd met paaltjes, maar onder 'downloaden' is een aparte routebeschrijving beschikbaar, waardoor de route gemakkelijk te volgen is.

Overzicht

Start- en eindpunt

Kerkveldweg 1, 6374 LE Landgraaf, Netherlands

Soort route

Wandelroute

Afstand

9,1 km

Moeilijkheidsgraad

Gemiddeld

Route profiel

Start
Finish

Op de kaart

Te doen in de omgeving

Eten & drinken in de omgeving

Accommodaties in de omgeving

Meer routes in de omgeving

Tips en verbeterpunten
Tips en verbeterpunten Geef uw melding door!

Tijdens het maken van een tocht, op de fiets, te voet, te paard of op de mountainbike is niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Via deze link kan onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt doorgeven worden aan het Routepunt Zuid-Limburg. Ook mogelijke verbeteringen zijn uiteraard welkom. Zo houden we gezamenlijk al onze recreatieve routes up to date en toegankelijk!

routemeldpunt

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Wandelen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website