Wilhelminabergroute LA01 Landgraaf

Landgraaf Download deze route

Wilhelminabergroute LA01 Landgraaf

Landgraaf Wandelroute 2,5 km Gemiddeld
De Wilhelminabergroute is een korte wandelroute die gesitueerd is in het mooie gebied rondom de Wilhelminaberg in Landgraaf. Wandelaars en sporters zoeken deze plek graag op voor een prachtig en overzichtelijk uitzicht over Zuid-Limburg. SnowWorld is het start- en eindpunt van de wandeling, waar je tevens kunt parkeren. Onderweg heb je uitzicht over het Strijthagerbeekdal, een hoogtepunt uit het Limburgse beekdallandschap. Ook wandel je langs de Winselerhof, de perfecte plek voor een kopje koffie. De route is te volgen via de donkerrode paaltjes met een donkerbruine band.

Overzicht

Start- en eindpunt

Witte Wereld 1, 6372 VG Landgraaf, Netherlands

Soort route

Wandelroute

Afstand

2,5 km

Moeilijkheidsgraad

Gemiddeld

Route profiel

Start
Finish

Op de kaart

Te doen in de omgeving

Eten & drinken in de omgeving

Accommodaties in de omgeving

Meer routes in de omgeving

Tips en verbeterpunten
Tips en verbeterpunten Geef uw melding door!

Tijdens het maken van een tocht, op de fiets, te voet, te paard of op de mountainbike is niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Via deze link kan onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt doorgeven worden aan het Routepunt Zuid-Limburg. Ook mogelijke verbeteringen zijn uiteraard welkom. Zo houden we gezamenlijk al onze recreatieve routes up to date en toegankelijk!

routemeldpunt

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Wandelen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website