Eten & drinken in Landgraaf

Ontdek de culinaire pareltjes

Er zijn veel culinaire pareltjes te ontdekken langs de wandel- en fietsroutes in Landgraaf. In iedere voormalige dorpskern kun je wel een hapje eten of genieten van een fris getapt biertje. In het oude Rimburg, waar men op gezette dagen een traditioneel bakhuis warm stookt, kun je zelfs smullen van een stuk ouderwets gebakken vlaai. Wil je gezellig samen uit eten, dan kun je terecht bij de vele en diverse restaurants in Landgraaf. Wie weet dineer je morgen al in een voormalig stationsgebouw of in een eeuwenoude herenboerderij.

 

 

Highlights

Wandelcafé De Watertoren

Brasserie de Watertoren is het ideale vertrekpunt voor een heerlijke wandeling door de prachtige natuur. Kom wandelen in de mooiste omgeving van Parkstad en kies één van de vele wandeltochten. Het succes van de Brasserie is voor een groot deel te danken aan onze voortreffelijke keuken. Onze gerechten worden elke dag vers bereidt. Voor een fatsoenlijke prijs kunt u uitstekend lunchen en dineren.

Lees meer

Restaurant Pirandello

Het Italiaans georiënteerde Pirandello heeft een fris en strak interieur. Dit samen met het schitterende uitzicht op de Limburgse natuur maakt het restaurant tot een juweel. Chef-kok Raoul Goovaerts en zijn team bereiden verrassende gerechten, geïnspireerd op de Italiaanse keuken. De basis van de gerechten zijn verse, regionale en vaak biologische ingrediënten, indien mogelijk van eigen landgoed. De Italiaanse wijnen zijn exquis en de kaart biedt garantie voor een memorabele lunch of diner.

Lees meer

Een selectie van de restaurants in Landgraaf

Meer over Landgraaf

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website