Evenementen in Landgraaf

Landgraaf bruist!

Landgraaf en Pinkpop, sinds 1988 onlosmakelijk met elkaar verbonden. Het festival Pinkpop trekt jaarlijks meer dan 68.000 bezoekers. Mensen uit heel het land, maar zeker ook uit de regio bezoeken Pinkpop. Naast dit grote evenement heeft Landgraaf ook geregeld markten, festivals of andere evenementen op Megaland. Vaak zijn deze evenementen geschikt voor jong en oud.

 

Vergeet zeker ook niet de jaarlijks terugkerende dorpsactiviteiten van de lokale harmonie, fanfare, schutterij of buurtvereniging waar iedereen welkom is om deel te nemen. In de Oefenbunker in Landgraaf woon je optredens bij van jong muzikaal talent. In Theater Landgraaf, gevestigd in het voormalige dorpskerkje van Waubach, zijn voorstellingen van lokale, maar ook nationale artiesten bij te wonen. Landgraaf bruist van de evenementen!

Wat is er binnenkort te doen?

Vooraanzicht van het Theater in Landgraaf

Theater Landgraaf

Theater Landgraaf is gesitueerd in een monumentaal kerkgebouw. Vrijwel elk weekend kunnen bezoekers genieten van: cabaret, toneel, jeugdvoorstellingen, literaire brunches, wereldmuziek, dans, folkmuziek, popmuziek, klassieke muziek of film. Raadpleeg de website voor het actuele programma, of bezoek de Facebookpagina

Bordje met tekst 'you're welcome'

Meld je evenement gratis aan!

Wil jij dat jouw evenement ook in de evenementenlijst wordt opgenomen van Visit Zuid-Limburg? Meld dan hier direct gratis jouw evenement aan. Op zoek naar extra promotie mogelijkheden voor jouw evenement? Bekijk dan hier de promotiepakketten van Visit Zuid-Limburg.

Lees verder

Er valt nog zo veel te ontdekken in Landgraaf:

Ontdek de culinaire pareltjes

Wil je gezellig samen uit eten, dan kun je terecht bij de vele en diverse restaurants in Landgraaf. Wie weet dineer je morgen al in een voormalig stationsgebouw of in een eeuwenoude herenboerderij.

Lees verder

Bossen, beekdalen en grindbanken

In Landgraaf is buiten de verstedelijkte kernen veel groene natuur te vinden. De mooiste natuurgebieden zijn te vinden in Park Gravenrode en bij Rimburg. Langs de vele attracties in Gravenrode stroomt door een fraai bebost beekdal de Strijthagerbeek. 

Lees verder
Een close up van een wiel en de benen van een vrouw en kindje op de fiets

Verrassende routes

In Landgraaf is buiten de verstedelijkte kernen veel groene natuur te vinden. De mooiste natuurgebieden zijn te vinden in Park Gravenrode en bij Rimburg. Langs de vele attracties in Gravenrode stroomt door een fraai bebost beekdal de Strijthagerbeek. Hier kun je eindeloos wandelen en fietsen.

Lees verder