De Rimburgerhoeve

Landgraaf

De Rimburgerhoeve

De Rimburgerhoeve Rimburgerweg 176Landgraaf 06-12790829 Stuur e-mail
De Rimburgerhoeve is van oudsher bekend als voortreffelijk manegebedrijf met een geweldige eet- en drinkgelegenheid. De authentieke en sfeervolle binnenruimtes worden aangevuld met twee terrassen. 

Zo is het landelijk, rustig en bijzonder gastvrij toeven bij de Rimburgerhoeve. Je kunt genieten op het gezellige buitenterras maar als je kiest voor meer beschutting kun je plaatsnemen op het overdekte terras met uitzicht over de activiteiten op het manegebedrijf en omliggende landerijen.

Vijf dagen in de week is de eet- en drinkgelegenheid geopend en kun je genieten van een heerlijk drankje of een dagvers gerecht uit de lunch- of dinerkaart.

Tijdens je wandel of fietstocht is het heerlijk genieten van het huisgemaakt gebak of een ander lunch- of dinergerecht. Ga je wandelen of fietsen dan kan je e-auto opladen bij één van de oplaadpunten.


Overzicht

Adres
Rimburgerweg 176, Landgraaf
06-12790829
Openingstijden

Woensdag tot en met zondag van 11:00-19.00 uur geopend. Andere dagen en tijden op reservering mogelijk.

Gehandicapten

De Rimburgerhoeve beschikt over een invalidenlift voor de bereikbaarheid van de eet- en drinkgelegenheid en het overdekte terras. Een invalidentoilet is aanwezig in de eet- en drinkgelegenheid en in het stallencomplex.

Stuur een mail.

Verstuur een mail naar De Rimburgerhoeve. Uw bericht wordt na een klik op "Verstuur" direct verstuurd.

Oeps, niet alle velden zijn juist ingevuld. Deze velden zijn gemarkeerd.

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Wijn Bier

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website