detail

De Rimburgerhoeve

Rimburgerweg 176
Landgraaf
De Rimburgerhoeve is van oudsher bekend als een voortreffelijke pensionstal met een gezellige eet- en drinkgelegenheid. De authentieke en sfeervolle binnenruimtes worden aangevuld met twee terrassen. 

Vanaf het terras kun je dan ook genieten van het uitzicht over de activiteiten op het familiebedrijf en de wijde omgeving.

Vijf dagen in de week is de eet- en drinkgelegenheid geopend en kun je genieten van een heerlijk drankje of een dagvers gerecht uit de lunch- of dinerkaart. 

Tijdens je wandel of fietstocht is het dan ook heerlijk genieten van het huisgemaakt gebak of een ander lunch- of dinergerecht. Zo is het landelijk, rustig en bijzonder gastvrij toeven bij de Rimburgerhoeve!

Wist je dat?

Picknicken tussen de paarden!
Kom ook eens genieten van een heerlijke picknick tussen de paarden. Met een door de medewerkers klaargemaakte picknickmand wandel je tussen de weilanden naar een speciaal uitzichtpunt om daar te genieten van het panorama, de paarden en een heerlijke picknick.

Je kunt daarbij kiezen uit een basis- of een luxe picknick. Neem contact op of kom gezellig even langs!

Openingstijden


Woensdag tot en met zondag van 11.00-19.00 uur geopend. Andere dagen en tijden op reservering mogelijk.

Voorzieningen


  • Open haard
  • Speeltuin
  • Terras

Oplaadpunt voor e-bike


Een oplaadpunt voor e-bike is aanwezig

Oplaadpunt voor auto


Een oplaadpunt voor auto's is aanwezig

Toegankelijkheid


De Rimburgerhoeve beschikt over een invalidenlift voor de bereikbaarheid van de eet- en drinkgelegenheid en het overdekte terras. Een invalidentoilet is aanwezig in de eet- en drinkgelegenheid en in het stallencomplex.

Verstuur een e-mail


Verstuur een mail naar De Rimburgerhoeve. Je bericht wordt na een klik op “Verstuur” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.

Routes in de buurt

Leuks in de buurt!