Restaurant 'Bei os op de Camping'

Landgraaf Bezoek website

Restaurant 'Bei os op de Camping'

Restaurant 'Bei os op de Camping' Kerkveldweg 1Landgraaf 045-5321747 Stuur e-mail Naar de website
In het gezellige restaurant met loungegedeelte kun je terecht voor diverse lunchgerechten, zoals diverse vers belegde broodjes, uitsmijters, tosti's en soep. Ook bewoners uit de buurt zijn hier welkom.

In de weekenden alsook in de vakantieperioden is er een ruim assortiment aan lekkere gerechten voor je beschikbaar, zoals het echte Limburgse zuurvlees, maar ook schnitzels, maaltijdsalades, en huisgemaakte soepen.

Je kunt gezellig binnen eten of op het altijd zonnige terras. Uiteraard is het ook mogelijk om van een kopje koffie met Limburgse vlaai, ijs of een drankje te genieten. 

Geniet van het ambachtelijk gemaakt schepijs en kies uit maar liefst tien smaken! Kinderen kunnen ook lekker in de speeltuin spelen, een trampoline is aanwezig.

Overzicht

Adres
Kerkveldweg 1, Landgraaf
045-5321747
Openingstijden

Restaurant Bei os op de Camping is van 7 april t/m 1 oktober 2023 geopend. In het voor- en na seizoen werkt de keukenbrigade met aangepaste tijden en is het restaurant dus niet elke dag geopend.


De openingstijden worden bekend gemaakt bij de receptie en aan de deur van het restaurant. Weekenden: elke dag geopend en ook in de zomervakantie kun je elke dag van de menukaart genieten.

Raadpleeg de Facebookpagina Bei os op de camping voor de aangepaste tijden of neem telefonisch contact op.

Gehandicapten

In de sanitaire voorziening is er een gehandicaptenruimte aanwezig. Deze ruimte is voorzien van een toilet, een douche en een wastafel en is slechts vijf minuten van het restaurant verwijderd. Indien je hier gebruik van wilt maken, dan kun je de sleutel bij de receptie afhalen. 

Stuur een mail.

Verstuur een mail naar Restaurant 'Bei os op de Camping'. Uw bericht wordt na een klik op "Verstuur" direct verstuurd.

Oeps, niet alle velden zijn juist ingevuld. Deze velden zijn gemarkeerd.

Meer van Restaurant 'Bei os op de Camping'

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Wijn Bier

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website