Informatie in verband met coronavirus

Alleen samen krijgen we het coronavirus onder controle! Daarom houden we ons in Zuid-Limburg aan het stappenplan van de Rijksoverheid. Check de websites van de aanbieders voor actuele maatregelen voor horeca, culturele instellingen, bioscopen, musea, voorzieningen van accommodaties, sauna’s, casino’s en bibliotheken.

Restaurant 'Bei os op de Camping'

Landgraaf Bezoek website

Restaurant 'Bei os op de Camping'

Restaurant 'Bei os op de Camping' Kerkveldweg 1Landgraaf 0455321747 Stuur e-mail Naar de website
Gasten van de camping, maar ook bewoners uit de buurt kunnen in het gezellige restaurant met loungegedeelte terecht voor diverse lunchgerechten, zoals diverse vers belegde stokbroodjes, uitsmijters, tosti's en soep. Ook in de weekenden en de vakantieperiodes is er een ruim assortiment aan lekkere gerechten beschikbaar, zoals het echte Limburgse zuurvlees, maar ook schnitzels, maaltijdsalades, en huisgemaakte soepen.

Gasten kunnen gezellig binnen eten of op het altijd zonnige terras. Uiteraard is het ook mogelijk om van een kopje koffie met Limburgse vlaai, ijs of een drankje te genieten. Geniet van het ambachtelijk gemaakt schepijs en kies uit maar liefst tien smaken! Kinderen kunnen ook lekker in de speeltuin spelen, een airtrampoline is aanwezig.

Overzicht

Adres
Kerkveldweg 1, Landgraaf
0455321747
Openingstijden

Restaurant 'Bei os op de Camping' is van 1 april t/m 11 oktober 2019 elke dag geopend. In het voor en na seizoen werkt de keukenbrigade met aangepaste tijden, iedere dinsdag is het restaurant gesloten. Raadpleeg de Facebook pagina 'Bei os op de camping' voor de aangepaste tijden of neem telefonisch contact op.

Gehandicapten

In het sanitairgebouw op de camping is er een gehandicaptenruimte aanwezig. Deze is voorzien van toilet, douche en wastafel en is slechts vijf minuten van het restaurant verwijderd.

Stuur een mail.

Verstuur een mail naar Restaurant 'Bei os op de Camping'. Uw bericht wordt na een klik op "Verstuur" direct verstuurd.

Oeps, niet alle velden zijn juist ingevuld. Deze velden zijn gemarkeerd.

Meer van Restaurant 'Bei os op de Camping'

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Wijn Bier

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website