detail

Restaurant 'Bei os op de Camping'

In het gezellige restaurant met loungegedeelte kun je terecht voor diverse lunchgerechten, zoals diverse vers belegde broodjes, uitsmijters, tosti's en soep. Ook bewoners uit de buurt zijn hier welkom.

In de weekenden alsook in de vakantieperioden is er een ruim assortiment aan lekkere gerechten voor je beschikbaar, zoals het echte Limburgse zuurvlees, maar ook schnitzels, maaltijdsalades, en huisgemaakte soepen.

Je kunt gezellig binnen eten of op het altijd zonnige terras. Uiteraard is het ook mogelijk om van een kopje koffie met Limburgse vlaai, ijs of een drankje te genieten. 

Geniet van het ambachtelijk gemaakt schepijs en kies uit maar liefst tien smaken! Kinderen kunnen ook lekker in de speeltuin spelen, een trampoline is aanwezig.
+8

Openingstijden


Restaurant Bei os op de Camping is van 7 april t/m 1 oktober 2023 geopend. In het voor- en na seizoen werkt de keukenbrigade met aangepaste tijden en is het restaurant dus niet elke dag geopend.
De openingstijden worden bekend gemaakt bij de receptie en aan de deur van het restaurant. Weekenden: elke dag geopend en ook in de zomervakantie kun je elke dag van de menukaart genieten.
Raadpleeg de Facebookpagina Bei os op de camping voor de aangepaste tijden of neem telefonisch contact op.

Voorzieningen


  • Speeltuin
  • Terras

Toegankelijkheid


In de sanitaire voorziening is er een gehandicaptenruimte aanwezig. Deze ruimte is voorzien van een toilet, een douche en een wastafel en is slechts vijf minuten van het restaurant verwijderd. Indien je hier gebruik van wilt maken, dan kun je de sleutel bij de receptie afhalen.

Verstuur een e-mail


Verstuur een mail naar Restaurant 'Bei os op de Camping'. Je bericht wordt na een klik op “Verstuur” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.

Meer van Restaurant 'Bei os op de Camping'

Routes in de buurt

Leuks in de buurt!