detail

Theater Landgraaf

Theater Landgraaf is gesitueerd in een monumentaal kerkgebouw. Vrijwel elk weekend kunnen bezoekers genieten van: cabaret, toneel, jeugdvoorstellingen, literaire brunches, wereldmuziek, dans, folkmuziek, popmuziek, klassieke muziek of film. Raadpleeg de website voor het actuele programma, of bezoek de Facebookpagina.


Theater Landgraaf is tevens de thuisbasis van Jeugdtheaterschool Landgraaf: wekelijks volgen kinderen, jongeren en jong-volwassenen met veel plezier theater- en musicalles. De jeugdtheaterschool heeft een eigen website en facebookpagina.

Openingstijden


Elke weekend vinden er voorstellingen plaats en de entree varieert van gratis tot € 25,-. Het theaterbureau is op vrijdag geopend van 10.00- 12.00 uur. Voor bezoekers is het theater een half uur voor aanvang van de voorstelling geopend.

Toegankelijkheid


Theater Landgraaf is goed toegankelijk voor mensen met een beperking. Op de begane grond is een ruim invalidentoilet aanwezig met schuifdeur en alarm. Voor slechthorenden is een ringleiding aanwezig. Blindengeleidehonden zijn welkom (gelieve dit bij de reservering aan te geven).

Verstuur een e-mail


Verstuur een mail naar Theater Landgraaf. Je bericht wordt na een klik op “Verstuur” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.

Routes in de buurt

Leuks in de buurt!