Informatie in verband met coronavirus

Alleen samen krijgen we het coronavirus onder controle! Daarom houden we ons in Zuid-Limburg aan het stappenplan van de Rijksoverheid. Check de websites van de aanbieders voor actuele maatregelen voor horeca, culturele instellingen, bioscopen, musea, voorzieningen van accommodaties, sauna’s, casino’s en bibliotheken.

Theater Landgraaf

Landgraaf

Theater Landgraaf

Theater Landgraaf Kerkberg 4Landgraaf 045 - 531 09 29 Stuur e-mail

Theater Landgraaf is gesitueerd in een monumentaal kerkgebouw. Vrijwel elk weekend kunnen bezoekers genieten van: cabaret, toneel, kleutervoorstellingen, literaire brunches, wereldmuziek, dans, folkmuziek, popmuziek, klassieke muziek of film. Raadpleeg de website voor het actuele programma, of bezoek de Facebookpagina.

Overzicht

Adres
Kerkberg 4, Landgraaf
045 - 531 09 29
Openingstijden en tarieven

Elke weekend zijn er voorstellingen en de entree varieert van gratis tot € 25,-. Het theaterbureau is op maandag t/m vrijdag van 10.00- 12.00 uur geopend. Voor bezoekers is het theater een half uur voor aanvang van de voorstelling geopend.

Gehandicapten

Theater Landgraaf is uiteraard toegankelijk voor mensen met een beperking. Op de begane grond is een ruim invalidentoilet aanwezig met schuifdeur en alarm. Voor slechthorenden is een ringleiding aanwezig. Blindengeleidehonden zijn welkom (gelieve dit bij de reservering aan te geven).

Stuur een mail.

Verstuur een mail naar Theater Landgraaf. Uw bericht wordt na een klik op "Verstuur" direct verstuurd.

Oeps, niet alle velden zijn juist ingevuld. Deze velden zijn gemarkeerd.

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website